Over mij

Wat leuk dat je even rond kijkt op mijn website, aangenaam mijn naam is Sabine Henzing.

Fotografie is al jaren mijn passie en ik ben inmiddels al een aantal jaren werkzaam als professioneel fotograaf.

Mijn werk laat zich het beste omschrijven als spontaan en puur. Puur en gemak staan bij mij bovenaan. Dat zorgt ervoor dat ik het echte van een persoon naar voren weet te laten komen.

Ik werk graag op lokatie voor verschillende opdrachten. Zo ook op zakelijk gebied. Samenwerken is voor mij dan ook een waar genoegen.

Fotograferen geeft mij energie en doe ik daarom met heel veel plezier. Mijn werk staat voor kwaliteit en creativiteit. Ik vind het belangrijk om open en eerlijk met mijn klanten te werken, ik doe dit graag in een ongedwongen sfeer. Klanten voelen zich snel bij mij thuis en dat zorgt voor een ontspannen sfeer. 

Kom in contact

Verborgen passie

Een tijdloze herinnering

 Mijn rijkdom

Contact